keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Matkalla mummolaan.

Viikonloppureissulle siis perjantaina. Ensimmäinen reissu kauemmas kotoa lapsen kanssa. Ensimmäinen reissu pois kotoa pidemmäksi aikaa. Miten ihmeessä laholatvainen äiskä voi osata pakata matkaan kaiken tarvittavan? Luultavasti siis pakkaan kaiken ja sitten puoliakaan ei tarvita. Eipä ole ennen juurikaan tarvinnut tällaisia miettiä..

Menemme mummolaan viettämään siskon valmistujaisia ihan perheen kesken. Luvassa siis mitä luultavimmin/ehkäpä grillin kuumennusta, ehkä jopa pari sissua tai olutta, lapsen vaihtoa, rantasaunailua, mummon hössötystä ja papparaisen päivittelyä. Mukava päästä välillä muuallekkin täältä kotoa. Ja mikäs sen parempi ympäristö ekalle reissulle lapsen kanssa kuin mummola.

Vesseli 3vko


Tänään on eka kunnolla kesältä tuoksuva päivä. Lämpimiä päiviä on ollut jo, hieseitäkin, mutta tämä päivä tuoksuu erilaiselta kuin edeltäjänsä. Kesä on tullut. Lämmintäkin riittää, ulkona 28 ja risat varjossa, sisällä saman verran. Ehkä vähän ikävää, mutta en viitsi enempiä valittaa. Lämmin kuuluu kesään, kylmyys talveen, ei sitä tosiasiaa mikään muuta; ei edes valitus. Ollaan siis siinä kelissä, mikä meille annetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti