keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Jussi se tulla jolkuttaa..

Vastahan sitä joulua juhlittiin! miten hiidessä nyt voi jo olla juhannus nurkilla? Minne kaikki aika vaan häviää? Mystillistä..

No kului aika miten nopeasti hyvänsä, niin jussi tulee taas. Tänä vuonna juhlimme juhannusta kotioloissa siskoni perheen kanssa. Syödään, vietetään rentoa yhteistä aikaa, ehkä pikkaraisesti juodaankin. Isä ja äitikin kuulemma tulevat käymään jossain vaiheessa. Olemme varautuneet jonkinmoisella lihamäärällä, makkaralla, maisseilla, tuorejuustosienillä pekoniin käärittynä, kasvisnyyteillä, ehkäpä teen vielä muurikkataikinankin. Keliksi on kyllä luvattu sen verran vesisadetta, että pitää hiukkasen improvisoida jotta ei grillatessa kastuta ihan kokonaan. Ajanvietteeksi löytyy mölkkyä, frisbeetä, (luultavasti) laulamista, rentoilua ja siskon 2-v tyttären höpöhöpö-juttujen kuuntelua sekä niille repeilyä. Luulisin, että näillä metkuilla saadaan oikein mukava perhejuhannus.

Siskoni perhe voi tulla meille vähän niinkuin mökkeilemään. Asuvat he toki itsekkin ok-talossa, mutta taajama-alueella ok-talo-alueella, jossa ei kuitenkaan voi oikein millään nurkalla taloa olla rauhassa, kun on niin plajon naapureita. Meille lähin naapuri juuri ja juuri näkee leppäpuskan läpi ja tiellä ajaville mökkiläisille kyllä avautuu koko piha, mutta eipä tuossa meidän tiellä kovin hurjaa liikennettä ole. Tänään katselin itsekkin meille johtavaa tietä, sen varressa olevia metsiä sekä pieniä niittyjä ja kylläpä niistä vaan mökkifiilistä huokuu. Järvi ei ole ihan vieressä, mutta metsän läpi pilkottaa kuitenkin, mutta muuten ympäristö on yhtä seesteinen kuin mökillä. Olemmekin mieheni kanssa ajatelleet, että tuskin tulemme koskaan kesämökkiä ostamaan, kun kerran asumme jo tällaisessa paikassa. Jos jonkun kiinteistön hankkii, niin mieluummin sitten sen city-asunnon.

Rattoisaa juhannusta kaikille! Olokee immeisiks ja elekee hukkuko! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti