maanantai 16. tammikuuta 2012

Tämä on kai ihan normaalia.

Tuo lapsi ei syö. Miten sen saa pysymään minkään maailman käyrillä, jos syöminen on yhtä teatteria? Justiina tekee juurikin kaikkea muuta kuin syö. Pää pyörii kuin pöllöllä ja kaikki muu kiinnostaa. Muutaman lusikallisen saan lapattua suuhun, jos tyttö kiinnostuu vaikka omaan käteen annetusta lusikasta tai leipäpalasta. Omaan käteen annettu asia kuitenkin lentää lattialle alta aikayksikön ja sitten taas veivataan päätä ja huidotaan lusikkaa kädellä pois. sormiruokaakin on kokeiltu, mutta eipä se jaksa kiinnostaa juurikaan kauempaa. Maitoakaan ei olla saatu menemään edes puolta litraa päivässä, joka kaiketi olisi minimisuositus tuon ikäisillä.

Onko tulossa lisää hampaita? En tiedä, ikenet eivät ainakaan näytä vielä sille. Liittyykö tämä malttamattomuuteen ja muiden uusien asioiden opetteluun? En tiedä, mutta syödessä pitää kyllä kikkailla suun äänillä ja koettaa päästä syöttötuolista ylös.

Voin sanoa, että pinnaa on pitänyt venyttää jo aika paljon. Vajaan tunninkin kun istuu yhtä ateriaa Justiinalle syöttämässä ja tulos on alle puoli purkillista sosetta entiseen yli purkilliseen verrattuna, niin väkisinkin loppuu konstit kesken.

Kuukauden kuluttua pääsen siis taas hakemaan neuvolasta paskaa niskaan sen vuoksi ettei paino ole noussut tarpeeksi. Oma paino tässä sivussa kyllä nousee, kun tarpeeksi alkaa ketuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti