torstai 7. heinäkuuta 2011

Yleisöryntäys.

Huimaa! Edellistä postausta koskien olen saanut valtavan määrän sähköpostia. En oikein tiedä miten toimisin, kun melkolailla kaikki, jotka blogiani tahtovat seurata ja ovat minua sähköpostilla lähestyneet vaikuttavat täysipäisiltä. Lukijakuntaani vaikuttaisi kuuluvan saapuneiden sähköpostien perusteella yksi (1) henkilö. Hurrrjaa.

3 kommenttia:

  1. jee! nörttimartta-marhanja! Ainoa ihminen joka kehtaa kesällä viettää aikaansa netissä :D

    VastaaPoista
  2. Itse koen jotenkin "ongelmalliseksi" salasanalliset blogit, jos en tunne kirjoittajaa muuten kuin blogin kautta (ja näin on suurimmassa osassa tapauksia). Koska itselläni ei ole omaa blogia, enkä sellaista ainakaan tällä hetkellä ole perustamassa, tuntuu toisaalta vähän hassulta anoa jäsenyyttä toisen salasanalliseen blogiin. Niinpä olen tehnyt sen päätöksen, että mikäli joku seuraamani blogi muuttuu salasanalliseksi, minä en sitten enää sitä blogia voi lukea.

    Ymmärrän aivan hyvin sen, miksi myös sinä monien muiden tavoin haluat oman blogisi salasanan taakse siirtää. Jos itselläni olisi blogi, todennäköisesti se löytyisi myös salasanan takaa.

    Minusta on ollut mukava lukea blogiasi ja toki hieman harmittaa, etten sitä enää voi tehdä, mutta kuten jo sanoin, ymmärrän päätöksesi täysin. Toivottavasti lukijakunta vielä kasvaa:)

    VastaaPoista
  3. Täytynee odotella hetkinen, että kaikki halukkaat ehtivät edes nähdä merkinnän (eli elättelen luultavasti turhoa toiveita siitä, että useampikin tahtoisi tätä seurata) ja jos oikeasti ei ilmottaudu kuin yksi ihminen, niin sitten kyllä harkitsen uudestaan. Ehkäpä sitten jatkan vain entiseen malliin bloggaamista; eli säilytän omat kasvoni (todella pitää olla tuuria, että minuun törmää in real life) enkä sen tarkemmin huutele asuinpaikkaani tai henkilöturvatunnusta :D

    Saapa nyt siis nähdä, että miten käy.

    VastaaPoista