tiistai 13. huhtikuuta 2010

Elämäni kevät.

Nyt on virtaa! Kyllä se ulkoilma näemmä on paras lääke lähes kaikkeen yleisesti normaalista vitutuksesta ja työstressistä kipuiluun. Kun nyt on tätä omaa lääniä jossa saa tussuttaa milloin mitäkin, niin kyllä muut murheet unohtuu. Hirveä pihasuunnittelu on käynnissä ja keväthommat käynnissä. Ulkoilmassa unohtaa murehtia ja kipujakaan ei juuri touhutessa huomaa. Iltaisin ei väsytä laisinkaan ja vaikka yöunet jäävät normaalia lyhyemmiksi, niin aamutkin ova yhtä pirteyden pesiytymää. Nyt voi jo T-paidassa pihahommeleita hoitaa narrailla pisamoita nenälle ja käsivarsiin. Huomenna avautuu grillikausi pihvin merkeissä haravoinnilla höystettynä. LUKSUSTA!

Piha vaatii ihan hirveän työn, mutta mitäpä sitä siitäkään sressaamaan, kun kaikkea ei kuitenkaan saa tänä kesänä valmiiksi. Loppusijoituspaikkahan tämä nyt on, niin onhan tuota aikaa. Ja ilokseenhan tuolla pihalla puuhailee.

Ehkä normaalia kevätvirkeystasoa nostaa myös uudet allergialääkket. Duactit ja Zyrtecit nukuttavat minua ihan valtavasti. Viime viikolla kävelin apteekkiin ja ilmoitin tahtovani väsyttämätöntä allergialääkettä ja sain aivan mainioita nappeja; Telfasteja. Oireet helpottivat heti ensimmäisen napin ottamisen jälkeen ja allergiaoireita ei ilmene edes vaikka ulkona onkin täällä kukkivien leppien keskellä.

Nyt unelle, aamulla pirteänä ylös ja huomenna selvittelemään sitä endo-politiikkaa lääkärille.

2 kommenttia:

  1. Enpä ole ikinä kuullutkaan tuonnimisestä allergialääkkestä. Onko se joku uusi? Pitänee kokeilla sitä.

    Meillä kanssa alkaa pihan raivaus, kunhan lumet kunnolla sulavat. Kauhun ja innostuksen sekaisin tuntein odotan, että pääsen "puutarhaan" möyrimään ja sitä laittamaan. Ei meilläkään kyllä tänä kesänä saada läheskään valmista, mutta ehkä pikkuhiljaa parempi.

    VastaaPoista
  2. Se on ollut ennen vissiin vaan reseptillä saatava, mutta nyttemmin vapautettu kaikkien ostettavaksi. Suosittelen. Itselle auttaa ainakin todella hyvin. Nimi oli siis Telfast.

    Parempihan se on tuossa pihanlaitossa ettei hirveästi hötkyile, ettei tule vahingossa kiireessä terrorisoitua jotain, jonka ehkä myöhemmin tahtoisikin säilyvän entisellään.

    VastaaPoista