perjantai 9. huhtikuuta 2010

Aikainen lintu madon kadottaa..

..taatusti tehokkaammin, kuin myöhäinen. Ei saa ihmispolo nukkua enää nimeksikään. Aamut senkun aikaistuvat ja kohta ollaan varmaan jo ennen aamuyötä töissä. Itsehhän olen kyllä kovastikkin aamuihminen sinä mieleen, että tekstiä kyllä alkaa tulemaan heti aamusta (joka on melko epämiellyttävää sellaisten ihmisten mielestä, jotka tarvitsevat hiljaisen heräämistovinsa kahvikuppinsa kera), mutta tehokkuustaso töiden suhteen ei kyllä ole korkeimmassa huipussaan vasta kuin ensimmäisen kahvitauon jälkeen.

Ensi viikolla olisi tarkoitus saada miljoona asiaa tehtyä,kun männäviikolla ei olla saatu mitään johtuen mieheni yövuorosta ja minun välivuorostani. On ollut niin hyvin ristiin menevät työajat, että eipä olla juuri tavattu kuin illalla Salkkareiden merkeissä. Kunhan nyt selvitään viikonlopun kestävästä halkojen teosta ja auton korjauksesta, niin sitten voi harkita jonkun muunkin järkevän tekemistä, kuten puiden mättöä, siivoamista, sukkaostoksilla käyntiä, kierrätysasioiden ja- astioiden suunnittelua ja monia monituisia muita asioita.

Pääsen ensi viikolla sinne tutkimuksiia, ihan jo jännittää. Olen saanut kyllä niin paljon kehuja kyseisestä lääkäristä, että eiköhän nämä asiat tästä selviä.

Aikainen lintu poistuu nyt töihin söpelöimään ja kuuntelemaan, joskos sitä pantaisiin työseisaus päällensä tässä joskus.

4 kommenttia:

  1. Toivotaan parasta tutkimuksien suhteen :)

    VastaaPoista
  2. Todellakin toivotaan. Jänskittää vaan aikalailla, että mitähän siellä nyt selviää vai selviääkö yhtään mitään. Saan vissiin parilla sadalla eurolla kuitenkin varautua, kun sillä tätillä on kuulema ultra-koneet ja se on aika hintavaa. Mut voin sitte hakkee kelalta onneks korvauksia.

    VastaaPoista
  3. Miulla olis kanssa jossakin vaiheessa käynti gynellä ja kierukan laitto, mutta en osaa päättää menenkö yksityiselle vai käynkö TK-lääkäri Loikkasen luona. Toisaalta tahtoisin yksityiselle, mutta se osaa olla melko hintavaa. Toisaalta olisi kannattavaa mennä TK-lääkärille niin ei tarvitse maksaa mansikoita, mutta en erityisemmin tykkää mein aluelääkäristä (en osaa sanoa minkä takia en tykkää, se on vaan "sellanen tunne"). Saa nähdä miten tulee käymään asian suhteen. Onko siula mitään tietoa paljonko sieltä KELAlta saa takaisin?

    VastaaPoista
  4. Mulle on ainakin tosi monet suositellu just tätä mille olen menossa. Siis Vehviläisen Outin vastaanotolla käy KYS:n gyne, eli taatusti osaaa hommansa. Siellä kuulema Sjoen akat käy ihtensä tutkituttamassa (näin kertoo hieroja, joka tuntuu olevan pahempi juorukello kuin kampaajat ikinä). Keventää kyllä rahapussia jonkin verran; 200€ ainaki pitää varata, jo se sattuu ultraamaan. Pelkät tutkimukset ois vissiin jotain vajaan satasen. Empä ole vielä tietoinen KELA-korvauksista, pitää varmaan tänään käydä niistä kättä vääntämässä.

    VastaaPoista