keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Buzzador - Dove Nourishing Oil Care Conditioner

Siis mikäkö ihmeen buzzador? Ryhdyin jokin aika sitten buzzadoriksi. Buzzadorit testaavat uusia tuotteita ja palveluita, kertovat ja testauttavat niitä ystävillään ja raportoivat sitten buzzadoriin mielipiteensä ja ystäviensä kommentit; tätä kautta tuotteisiin on jopa mahdollista vaikuttaa ennen kuin ne menevät markkinoille. Erilaisia kampanjoita tulee usein ja kohderyhmään sopivat henkilöt kutsutaan mukaan ja heistä osa valitaan testiryhmään. Lisätietoa buzzadorina toimimisesta löydät täältä.

Sain eilen kampanjapaketin, joka sisälsi Dove Nourishing Oil Care tehohoitoainepurkkeja, yhden ison ja kymmenen pientä. Hoitoaine on yhdistelmä perinteistä hoitoainetta ja hiusnaamiota, joka tekee hiukset silkkisen tuntuiseksi ilman rasvaista oloa. Hoitoaine elvyttää kuivia hiuksia ja helpottaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä näin kovina talvikuukausina.

Omat hiukseni ovat valtavan kuivat ja kärsineet useitten värjäyskertojen, kovan kaivoveden ja talven kuivuuden jäljiltä. Käytän säännöllisesti hoitoainetta ja viikoittain hiusnaamiota, mutta hiukseni näyttävät aina suihkun jälkeen kuivaessaan lähinnä krepatuilta tai kärähtäneiltä. Käytin äsken ensimmäinen kerran hoitoainetta ja heti suihkussa huomasin silkkisen tunteen hiuksissani. Hiusten kuivettua huomasin tunteen säilyvän ja hiukset näyttävätkin kiiltäviltä ja terveiltä. Ihan huippua! Minulla on lopultakin kaunis tukka. Saa nähdä miten jatkuva käyttö parantaa hiustani ja miten hiukseni käyttäytyvät föönatessa, toivotaan parasta.

Voin suositella tuotetta lämpimästi kaikille talviongelmista ja muuten kuivista hiuksista kärsiville ainakin tämän yhden käyttökerran jälkeen!

5 kommenttia:

  1. Tämä aine oli erikoinen kokemus. Annoin sen olla hiuksissa varmaan kolmisen minuuttia ja heti kun huuhtelin niin hiukset oli kuivaakinkuivemmat ja pirskatin kovat koppurat, mutta föönaamisen jälkeen kiilsivät ja tuntuivat ihan hyviltä.

    Pakko kokeilla toisenkin kerran, että käykö samoin vai johtuiko nyt siitä, että käytin hopeashampoota ennen tätä.

    VastaaPoista
  2. Oho! Omat hiukset jäi tuolla heti alusta pitäen niin sileän tuntuisiksi, että tämän kuvauksen perusteella ei ainetta tuntisi samaksi. Josko se johtui siitä hopeashampoosta. Ilmoittelehhan, kun olet tehnyt uuden testauksen. Saanko laittaa kommenttisi tuoltaan buzzadorille raportoidessani?

    VastaaPoista
  3. Olisin kommentoinut tuonne toiseen blogiisi, Kaipuu-nimiseen postaukseen, mutta sinne ei saakaan kommentoida nimettömänä (eli myös nimi&URL yhdistelmällä), joten kommentoin tähän sen, mitä sinne meinasin:

    "Mäkin ymmärrän ajatuksesi erittäin hyvin, vaikka tällä hetkellä itsellä onkin hyvin pullat uunissa (heheh, näin hyviä vitsejä meillä lauotaan). Muistan vastaavanlaista jo Typyn yritysaikana ennen plussaa, ja uskon että aivan samoja fiiliksiä käsittelisin nyt, mikäli ei oli sattumalta käynyt näin."

    VastaaPoista
  4. Käympä muuten muuttamassa tuon kommentointi-jutun; minkäköhän takia olen edes laittanut sen noin..?

    Tuo vauvakateus on jännä juttu. Vaikka Justiina on tällä hetkellä mahdottomassa terrorisointi-iässä ja en toisaalta todellakaan koe, että jaksaisin vielä raskaanakin olla, niin silti se vaan olisi niin ihanaa saada vauva! Haikeuden ja kateuden tunteet ovat jopa häiritsevän tuntuisia; kyseenalaistan itseäni siitä osaanko nauttia toisten onnesta aidosti. Osaan, mutta siihen sekoittuu näitä omia kaihoja sitten kuitenkin. Kummaa..

    VastaaPoista
  5. Joo! Saa sen laittaa. Toinen kerta oli paljon onnistuneempi ja aloin pitää aineesta. Ehkä se tosiaan johtui siitä hopeashampoosta, en keksi muutakaan.

    Seuraavilla kerroilla nimittäin hiukset tuntuvat heti suihkussa silkkisiltä ja kiiltävätkin kivasti kuivina!

    VastaaPoista