torstai 11. elokuuta 2011

Tytön tylleröinen.






2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, kaunis Justiina! <3 Musta Justiinassa on jotain samaa näköä, kuin meidän Typyssä. :D Ja olen kyllä siis oman lapsen saannin myötä sitä mieltä, että kaikki vauvat on erinäköisiä. Hassua! :)

    Vielä tuohon neuvolapostaukseen: Jännä että teille on sanottu että Justiinalla saisi olla enemmänkin painoa. Meillä 6vko neuvolassa Typyn mitat oli 57cm ja 4880g, eli pituus samaa luokkaa kuin teidän Justiinalla 2kk, mutta painoa siihen verrattuna n. 700g vähemmän eli vielä paljon hoikempi tyttö tuo meidän Typy, mutta ei meille lääkäri sitä mitenkään erikoisesti kommentoinut. Totesi vain että pituus +1 käyrällä ja paino 0 käyrällä.

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä totta, että ennen kaikki vauvat näyttivät kutakuinkin samalta ja kaikkien itku kuulosti samalta. Nyttemmin vauvojen ulkonäössä huomaa suuresti eroja ja oman vauvansa erottaa itkusta vaikka muitakin itkijävaihtoehtoja olisi.

    Jätin vähän omaan arvoonsa terkkarin jutut. Saa nähdä, mitä vakkariterkka sanoo, kun seuraavan kerran nähdään. Uskoisin kyllä, että painoa on ihan kylliksi; ainakin poskista ja poimuista päätellen! ;)

    VastaaPoista