perjantai 14. toukokuuta 2010

Haaste.

Aion nyt toteuttaa jo parikin kuukautta roikkuneen haastelistan asioista joiden tahtoisin ja toivoisin toteutuvan loppukevään sekä kesän aikana. Haasteen listan tekoon sain täältä.

Vessan kalusteet


Tällä hetkellä vessassa on seinän levyinen, vanha ja jokseenkin nuhjaantunut pöytätaso, jossa lavuaari on kiinni. Vessassa ei ole lainkaan kaappeja. Tämän asian tahtoisin muuttuvan siten, että vessassa olisi mahdollista pitää tavaroita muuallakin kuin tämän hetkisessä rumassa peilikaapissa. Kalusteet antaisivat myös tilaa vessaan, sillä tämän hetkinen taso on melko leveä.

Kaunistautuminen

Tällä tarkoitan sitä, että olisi todella mahtavaa jos olisin sinut naamani ja kroppani kanssa. Olen nykyään osittain jo päässyt tähän pisteeseen, mutta vielä olisi työtä jäljellä. Tämä asia on nyt ihan päästä kiinni, ei ulkonäön muuttamisesta. En ole kuitenkaan mikään laihduttaja, enkä myöskään nyttemmin kova kosmetiikan käyttäjä, joten kyse on itseni hyväksymisestä tällaisena kuin olen.

Hyvän hiustyylin löytäminen

Ihan yksinkertaisuudessaan siis haluaisin pään josta pidän ja jota en halua muokata koko ajan. En vain tiedä vielä millainen se on. Niimpä olenkin antanut parturille usein vapaat kädet, ehkä se lempitukka sitä kautta joskus löytyy.

Onnistunutta satoa kasvihuoneesta

Saimme nyt sitten viime viikolla tuonna pihalle kasvihuoneen. Mullat ovat jo asemissa, vain kasvit siis puuttuvat. En ole ikinä ollut mikään viherpeukalo, joten voikin olla kyseenalaista tämä kasvihuonesadon saanti.

Kyky nauttia ihan vaan olemisesta


Eli ottaa ihan omaa aikaa. Olla tekemättä mitään. Loikoilla. Ei vaan meinaa malttaa, kun koko ajan silmiin sattuu jotain, minkä kimpussa voi alkaa ahertamaan. Sitä vaan jatkaa ja jatkaa ja sitten huomaakin kellon olevan jo niin paljon, ettei ehdi nukkumaan kuin 6 tuntia ennen töihin heräämistä.

Virkeämpi seksielämä


Tämä voidaankin sitten liittää suoraan tuohon edelliseen. Kun siis malttaisi viettää aikaa ihan tekemättä mitään, niin tämäkin puoli voisi piristyä.

Raskaus


Ja tämähän saadaan aikaan jos edellinen toteutuu. Lisää aikaa, lisää seksiä, lisää vatsaa. Ei kai kukaan ole vielä haravan tai lapion kanssa pihalla heiluessaan tullut raskaaksi? Tämän asian kanssa en kuitenkaan hötkyile, enkä mietikkään koko asiaa joka päivä. Kyllä se sieltä pullahtaa, kun aika on joskus kypsä.

Kesälomaretki

Vietämme mieheni kanssa kesälomamme elokuussa. Olisi toiveissa tehdä joku pieni reissu jonnekkin. En vain yhtään tiedä, että minne ja mitä tekemään. Tästä on puhuttu jo melko pitkään, joten uskoisin tämän toteutuvan.

Uusi grillauspaikka

Joku semmoinen hieno, hyvä ja ihana ratkaisu grillipaikaksi. Tällä hetkellä kesäherkut paistetaan tuommoisessa tiilikasassa joka hätäpäissään kyhättiin hirveässä pihvinnälässä. Saa nyt sitten nähdä. Voi olla, että menee ensi kesälle; vaatisi nimättäin jonkinmoista maan muokkausta tai aikamoista rakentamista.

Siinäpä nyt päällimäisenä mieleen tulevat tavoittelut. Kaikkihan nämä ovat vain itsestä kiinni. Kun vain menisi ja toteuttaisi. Pitääpä syksymmällä tehdä yhteenveto, että mitkä toiveet tuli täytettyä.

1 kommentti:

  1. Hyvältä kuulostaa siun lista. Etenkin tuo "raskaus" -kohta. Olisi ihana saada tuttavapiiriin lisää pieniä lapsia :)

    VastaaPoista