tiistai 13. maaliskuuta 2012

Hetki aikaa Justiinalle,

Justiinasta ei tullutkaan jättiläista vaikka aluksi sille näytti. Kasvukäyrät kulkevat hienosti keskellä näyttöä. Eilisessä 10kk neuvolassa painoa oli 8740g ja pituutta 71,9cm. Tyttö on nyt sen kokoinen, että vaatteet eivät meinaa olla sopivia; ylä- ja alaruumiin suhde on jokseenkin hassu, kun kintut ovat pienen pienet ja yläkroppa raamikas. Suurinosa 68 vaatteista on jo pieniä ja 74 tuntuvat kuitenkin olevan isoja. Tänään voisinkin sukeltaa tyttösen vaatekaappiin tutkimusretkelle.

Huomauttamista ei tullut mistään neuvolassa. Virkeä ja reipas tyttö. Nopealiikkeinen. Pinsettiote on hallinnassa nonparelleillakin helmen lisäksi. Hapanmaitotuotteet kokeiluun ja aina vaan oikeampaa ruokaa nassuun.

Tilattiin eilen Justiinalle turvaistuin. Ihan vielähän tuo painoraja ei täyty, muttei se kaukanakaan ole. Kaukalon kanssa alkaa olemaan jo sellaista remuamista tuo elämä, että turvaistuimeen kyllä vaihdetaan heti, kun vaan painon puolesta saadaan. Tällainen Britax Multi-Tech II meille kotiutuu. En halunnut perustylsää mustaa ja sitten ajattelin kuitenkin mahdollisesti seuraavia lapsia, niin totesin tuon värin olevan molemmille sukupuolille käypäinen. Onko kellään kokemuksia kyseisestä istuimesta? Jos tuo ei vaikutakkaan hyvältä niin vaihdan sen sitten ehkä tähän Cybex Pallas 2 - istuimeen. Jos sekään ei miellytä, niin sitten en osaakkaan sanoa enää mitään. Vähän Pallaksessa kyllä arveluttaa tuo vyöttömyys ja kasvot menosuuntaan päin oleminen heti alusta asti. Onko tästä kokemuksia? Hobby Hall menettää vielä hermonsa minuun tämän asian tiimoilta, jos kovin monta kertaa äidyn vaihtamaan istuinta.

2 kommenttia:

  1. oikeastaanhan se on ihan sama mihin suuntaan se naama törröttää kun kolari sattuu. Tärkeintä on, että lapsi pysyy tuolissa tukevasti törmäyksen sattuessa mistä suunnasta tahansa :)

    Olen ollut hurjan tyytyväinen tuohon meidän turvaistuimeen (maxi-cosy tobi). Toisessa autossa meillä on Hobbyhallin halvin (?) istuin ja sekin menettelee, mutta ei se tunnu kyllä yhtään tukevan lasta mistään suunnasta. Tobi on ollut näppärä asentaa ja irrottaa tarvittaessa ja lapsen vyöt "törröttää" helposti, että topattu, kiukkuava penskakin on ollut helppo näpätä sinne pakkopaitaan kaupan pihassa :D

    VastaaPoista
  2. Niin ja meidän hujoppi siirtyi kaukalosta pois kun nippanappa osasi istua. Tobi oli siksikin hyvä valinta kun sen saa näppärästi puoli-istuvaan asentoon sellaiselle melko pienellekin naperolle!

    VastaaPoista