tiistai 24. elokuuta 2010

Remonttihaaveita ja eläimellistä menoa.

Loma loppuu ihan kohta. Ei se kyllä kovin nopeesti menny. Tämäkin viikko on vasta ihan aluillaan. Tosin se voi kulua aika äkkiä, kun meitä puri remonttikärpänen. Meinattiin ruveta tekemään mieheni sedän, eli talon nykyisen omistajan avustuksella autotallin takahuoneesta ihan käyttöhuone. Puhkaistaan makuuhuoneesta ovi sinne, tukitaan autotalliin menevä ovi, laitetaan patteri seinään ja tapetoidaan. Siis ei toteuteta tätä tällä viikolla, vaan suunnitellaan. Tällä hetkellä siellä varastossa olevat tavarat saavat paikan autotallin seinille tulevilta hyllyiltä. Autotalli ei ole enää auton säilytystilana vaan ajateltiin tehdä siitä sellainen varasto ja "askarteluhuone" tyyppinen ratkaisu. Siinäpä pikkupuuhaa talven ratoksi. Tuon lisäksi pitäisi vielä hommata vessan kalusteet.

En tiedä olenko ollenkaan maininnut, että isosiskoni kissa muutti meille. Se tykkää kamalasti olla meillä, kun pääsee pihalle ja ulkona on tilaa ja rauhaa. Se tykkäsi vähän terrorisoida siskoni luona, kun heillä on omakotitalo erään pienen kirkonkylän ok-alueella. Eihän sitä siellä voi vapaana pitää. Se on kuitenkin eläväinen otus, niin sitten oli alkanut sisällä kamala mökötys ja terrorisointi. Täällä se ei ole tehnyt vielä mitään ilkeyttä. Rakas lemmikki.

Heräsin eilisaamuna kurkien "lauluun". Ne olivat talomme vieressä olevalla pellolla ja olivat ilmeisen kiinnostuneita pihastamme, jota kohti koko ajan hiippailivat. Kaivelin kameran esille ja sainkin niistä muutaman otoksen sisällä hiiviskellessäni. Linnut lähtivät kuitenkin ennen pihaan saapumista takaisin keskemmälle peltoa jokseenkin kiihtyneen oloisina. Ihmeekseni näinkin sitten vähän kauempana pellolla valkohäntäpeuran aterioimassa. kurjet eivät kylläkään antaneet paran syödä rauhassa vaan hätistelivät sen metsään, jonka jälkeen poistuivat itsekkin.

Tässä vielä yhteispotretti "naapureista"

Tästä tuli jotenkin kumman pinnallinen ja irrallinen merkintä. En vain ole lomalla jaksanut vaipua kovin syvällisiin mietteisiin. Mutta kai aivotkin saavat lomailla joskus...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti